Over

STEIGERBOUW is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers. Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond een schoorsteen.
DEVAN STEIGERBOUW richt zich vooral op kleine en middelgrote steigers. Gaande van een gevel van 40m² tot kleine appartementsblokken tot 2000 m². Kleine podia en toepassingen voor allerlei evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.
Dé toepassing waarin we ons de laatste jaren echter specialiseerden is dakrandbeveiliging. Dit als oplossing voor de steeds strenger wordende veiligheidsnormen op en rond bouwwerven.
Door een eenvoudige bedrijfsstructuur kunnen we erg flexibel zijn in onze planning en kunnen we ons steeds snel aanpassen aan de wensen van de klant. Hierbij geholpen door de beste steigermaterialen, een goed doordachte logistiek en een goed opgeleid team van medewerkers.

Steigerbouw blijft een onmisbaar hulpmiddel voor een veilige en vlotte bereikbaarheid op hoogte. Wij willen uw partner zijn om deze werkplekken op hoogte bereikbaar te maken en heeft hierin meer dan 30 jaar ervaring. Onze focus ligt op steigerbouw, voor alle andere activiteiten werken wij samen met partners en/of doen wij aan outsourcing.